Active Liver Erfaringer – Er det et bra kosttilskudd?

Active Liver

Active Liver er et kosttilskudd produsert av New Nordic som er ment å bidra til å støtte leverfunksjonen. Det inneholder en rekke ingredienser, blant annet artisjokk, mariatistel og gurkemeie ekstrakt. Kosttilskuddet er designet for å hjelpe til å beskytte levercellene og støtte leverens funksjon. Vi skal se nærmere på ingrediensene i Active Liver, samt undersøke forskningen som støtter bruken av disse ingrediensene for å støtte leverhelsen.

Mariatistel ekstrakt

En av hoved ingrediensene i Active liver er mariestistel ekstrakt, også kjent som Silybum marianum ekstrakt. En populær ingrediens i kosttilskudd som er ment å støtte leverhelsen. Mariestistel inneholder en komponent kalt silymarin, som er ment å ha antioksidant- og anti-inflammatoriske egenskaper. Forskningen på mariestistel ekstrakt og leverhelse er lovende, men mer forskning er nødvendig for å bekrefte dets effektivitet. Enkelte studier har vist at mariestistel kan bidra til å beskytte levercellene mot skade og redusere betennelse i leveren. Andre studier har også vist at det kan bidra til å øke nivåene av antioksidanter i leveren, noe som kan bidra til å beskytte cellene mot skade.

KJØP ACTIVE LIVER HER 

Artisjokk ekstrakt

En annen viktig ingrediens i Active Liver er artisjokk ekstrakt. Artisjokk ekstrakt, laget fra bladene av artisjokken planter, er ofte brukt i kosttilskudd som er ment å støtte leverhelsen. Artisjokk ekstrakt inneholder flere aktive ingredienser som kan ha en positiv effekt på leveren, inkludert koffein, chlorogensyre og cynarin.

Forskningen på artisjokk ekstrakt og leverhelse er lovende, men mer forskning er nødvendig for å bekrefte dets effektivitet. Enkelte studier har vist at artisjokk ekstrakt kan bidra til å redusere betennelse i leveren og øke nivåene av antioksidanter i leveren, noe som kan bidra til å beskytte cellene mot skade. Det kan også bidra til å redusere nivåene av fett i leveren, som kan være gunstig for personer med leverproblemer.

Gurkemeie ekstrakt

Active Liver inneholder også gurkemeie ekstrakt. Gurkemeie ekstrakt, laget fra gurkemeie rot, er ofte brukt i kosttilskudd som er ment å støtte leverhelsen. Gurkemeie inneholder en aktiv ingrediens kalt curcumin, som er ment å ha anti-inflammatoriske og antioksidant egenskaper.

Forskningen indikerer at gurkemeie ekstrakt kan ha en positiv effekt på leverhelsen. Men flere undersøkelser er nødvendige for å bekrefte dets effektivitet. Flere studier har vist at gurkemeie ekstrakt kan redusere betennelse i leveren og øke nivåene av antioksidanter, som kan beskytte leveren mot skade. Det kan også bidra til å redusere nivåene av fett i leveren, noe som kan være nyttig for personer med leverproblemer.

KJØP ACTIVE LIVER HER 

Active Liver Erfaringer

Det finnes mange positive erfaringer fra personer som har brukt Active Liver for å bedre leverfunksjonen. Noen brukere rapporterer at det hjalp dem med å redusere følelsen av tretthet og forbedre fordøyelsen. Mens andre sier at det hjalp dem med å redusere betennelse i leveren og øke nivåene av antioksidanter. Det er viktig å merke seg at dette kosttilskuddet ikke er ment å erstatte en balansert diett. Det kan også være forskjellige resultater fra person til person.

Det er også viktig å huske på at om du skal være sikker på at Active Liver fungerer for deg, må du ta blodprøver. Å ta blodprøver av leververdiene dine for du begynner å ta Active Liver er eneste måte å være sikker på at det virker for deg.

Er Active Liver bra for leveren?

Forskningen på ingrediensene i Active Liver og leverhelse er lovende, men mer forskning er nødvendig for å bekrefte dets effektivitet. Enkelte studier har vist at ingrediensene i Active Liver kan bidra til å redusere betennelse i leveren, øke nivåene av antioksidanter i leveren og beskytte levercellene mot skade. Det kan også bidra til å redusere nivåene av fett i leveren, som kan være gunstig for personer med leverproblemer.

Det er viktig å huske at Active Liver ikke er ment å erstatte en balansert diett eller medisiner som foreskrevet av lege. Det er alltid best å snakke med en lege eller ernæringsfysiolog før man begynner å ta et kosttilskudd for å sikre at det er trygt

KJØP ACTIVE LIVER HER 

Active Liver Norge

Active Liver er et kosttilskudd produsert av New Nordic. Et selskap som har hovedkontor i Danmark, og som også selger produktene sine i Norge. Active Liver kan kjøpes gjennom flere forskjellige kanaler i Norge, inkludert helsekostbutikker, apotek og nettbutikker.

Referanser:

  1. Mariatistels effekt på leveren - https://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK11896/
  2. Gurkemeies effekt på leveren - https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6073929/
  3. Artisjokks effekt på leveren - https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC9348909/