Tredemølle Best i Test: Beste i 2023

Tredemølle Best i Test

Tredemølle er et populært treningsapparat som lar deg løpe eller gå innendørs uansett vær og årstid. Det finnes mange ulike modeller og merker av tredemøller på markedet, men hvilken er egentlig best i test? I denne artikkelen vil vi gi deg en oversikt over noen av de beste tredemøllene i 2023, basert på ulike kriterier som kvalitet, funksjonalitet, pris og brukeranmeldelser. Vi vil også gi deg noen tips om hvordan du kan velge den rette tredemøllen for deg, og hvordan du kan trene effektivt og trygt på tredemølle.

Slik vurderer vi produktene:

Vi har basert vår vurdering av de beste tredemøllene i 2023 på følgende kriterier:

 • Kvalitet: Vi har sett på hvor godt tredemøllene er bygget, hvilke materialer de er laget av, hvor slitesterke de er, og hvor lenge de varer. Vi har også sjekket om de har noen garanti eller serviceordning fra produsenten eller leverandøren.

 • Funksjonalitet: Vi har sett på hvor mange funksjoner og innstillinger tredemøllene har, hvor brukervennlige de er, hvor godt de fungerer, og hvor mye de bidrar til å gjøre treningen mer effektiv og variert. Vi har også sjekket om de har noen tilkoblingsmuligheter eller kompatibilitet med apper eller andre enheter.

 • Pris: Vi har sett på hvor mye tredemøllene koster i forhold til hva de tilbyr, hvor god verdi for pengene de gir, og hvor konkurransedyktige de er i markedet. Vi har også sjekket om det finnes noen rabatter eller tilbud på tredemøllene.

 • Brukeranmeldelser: Vi har sett på hva andre brukere har sagt om tredemøllene, både positive og negative erfaringer, fordeler og ulemper, tips og råd, og generell tilfredshet. Vi har også sjekket om det finnes noen uavhengige tester eller rangeringer av tredemøllene.

Anbefalte tredemøller: Disse er best i test

Vi har valgt ut fire tredemøller som vi mener er blant de beste i 2023. Disse er:

9.7 TOTAL SCORE

1. Reebok Treadmill SL 8.0

Reebok Treadmill SL 8.0

Hvis du er på utkikk etter en tredemølle som gir deg en topp kvalitet, funksjonalitet og komfort, kan du vurdere Reebok Treadmill SL 8.0. Dette er en av de mest avanserte og luksuriøse tredemøllene på markedet, som har mange imponerende egenskaper og fordeler.


Kvalitet 10
Funksjonalitet 10
Pris 9
PROS
 • Reebok Fitness App
 • Mange programmer
 • Stor motor
  Best Pris 17.999,-

  SubLite dempningsteknologi

  Dette er en unik teknologi som gjør at hver steg du tar på tredemøllen blir dempet og behagelig. Dette reduserer belastningen på leddene dine, og gir deg en mer stabil og sikker løpeopplevelse. Du kan også justere dempingen etter dine preferanser, fra myk til fast.

  Reebok Fitness App

  Dette er en app som lar deg koble tredemøllen til smarttelefonen eller nettbrettet ditt via Bluetooth. Med denne appen kan du skreddersy din trening, følge din fremgang, og trene med virtuelle ruter fra den virkelige verden. Du kan også dele dine resultater med andre brukere, og konkurrere med dem på ulike utfordringer.

  Mange programmer for variert trening

  Dette er en tredemølle som har 24 forhåndsinnstilte programmer som gir deg stor variasjon i din trening. Du kan velge mellom ulike typer trening, som intervall, bakke, fettforbrenning, kondisjon, styrke og mer. Du kan også lage dine egne programmer, eller bruke målprogrammer som lar deg sette et bestemt mål for tid, distanse eller kalorier.

  Stor motor og høy hastighet

  Dette er en tredemølle som har en kraftig motor på 3 HK, som gir deg en jevn og sterk ytelse. Den har også en høy topphastighet på 20 km/t, som gir deg mulighet til å utfordre deg selv til et raskt tempo. Du kan justere hastigheten enkelt med quick-knapper eller berøringsskjerm.

  Justerbar stigning

  Dette er en tredemølle som har 18 ulike nivåer av stigning, som gir deg mulighet til å simulere ulike terreng og bakker. Du kan justere stigningen automatisk med quick-knapper eller berøringsskjerm, eller manuelt med håndtak. Stigningen kan variere fra 0% til 15%, noe som gir deg en mer effektiv og variert trening.

  Integrert mediehub

  Dette er en tredemølle som har en integrert mediehub, som gir deg tilgang til underholdning og komfort mens du trener. Du kan lytte til musikk via 5W høyttalere eller hodetelefoner, lade telefonen din via USB-porten, kjøle deg ned med den integrerte viften, eller se på video eller lese på nettbrettet ditt via den justerbare holderen.

  9.3 TOTAL SCORE

  2. Adidas Treadmill T19

  Adidas Treadmill T19

  Hvis du er på jakt etter en tredemølle som gir deg en solid og komfortabel trening, kan du vurdere Adidas Treadmill T19. Dette er en robust og stabil tredemølle fra Adidas, som har en spesiell teknologi som gjør at løpeøktene dine blir mer skånsomme og enklere å gjennomføre.


  Kvalitet 10
  Funksjonalitet 10
  Pris 8
  PROS
  • Stabil og robust
  • Pent design
  • NRG-teknologi
   Best Pris 18.499,-

   Design og funksjonalitet

   Adidas Treadmill T19 har et moderne og elegant design, med en stor LCD-skjerm som viser all nødvendig informasjon om treningsøkten. Skjermen har bakgrunnsbelysning, noe som gjør den lett å lese i ulike lysforhold. Tredemøllen har også en mobiltelefonholder, som er plassert slik at du kan se på skjermen uten å bøye nakken. Du kan også koble til musikk via Bluetooth og nyte lyden fra de innebygde høyttalerne.

   Tredemøllen har en kraftig motor på 3,5 hk, som gir deg en jevn og sterk ytelse. Du kan justere hastigheten fra 0,5 til 20 km/t, noe som passer for alle nivåer av løpere. Du kan også velge mellom 15 ulike stigningsnivåer, som gir deg mulighet til å simulere ulike terreng og utfordre deg selv på forskjellige måter.

   Løpeflaten er 140 x 51 cm, noe som gir deg god plass til å bevege deg fritt. Løpeflaten er utstyrt med NRG-teknologi, som absorberer støtene under løpingen. Dette gjør at løpeøkten blir mer skånsom for leddene dine, og reduserer risikoen for skader.

   Tredemøllen har også tre brukerprogrammer, som du kan tilpasse etter dine egne preferanser og mål. Du kan lagre dine personlige innstillinger, slik at du slipper å justere dem hver gang du skal trene.

   Tredemøllen er sammenleggbar, noe som gjør den enkel å oppbevare når du ikke bruker den. Den har også transporthjul, som gjør den lett å flytte rundt. Tredemøllen veier 96 kg, noe som vitner om dens solide kvalitet.

   Pris og verdi

   Adidas Treadmill T19 koster 18.499 kr, noe som er en ganske høy pris for en tredemølle. Men hvis du ser på hva du får for pengene, så synes jeg at det er verdt det. Du får en tredemølle som gir deg en skånsom og variert løpeopplevelse, med mange funksjoner og muligheter til å tilpasse treningen din. Du får også et produkt som er laget av et anerkjent merke, som garanterer deg god kvalitet og service.

   9.0 TOTAL SCORE

   3. Titan Life Treadmill T60 TFT

   Titan Life Treadmill T60 TFT

   Hvis du vil ha en tredemølle som gir deg en moderne og underholdende trening, kan du sjekke ut Titan Life Treadmill T60 TFT. Dette er en av de nyeste og mest teknologiske tredemøllene fra Titan Life, som har en stor berøringsskjerm som kan vise deg virtuelle løperuter, filmer, musikk og mer.


   Kvalitet 8
   Funksjonalitet 9
   Pris 10
   PROS
   • Imponerende berøringsskjerm
   • Moderne design
   • Behagelig løpeflate
    Best Pris 8.999,-

    Design og funksjoner

    T60 TFT har et elegant og moderne design som passer inn i ethvert hjem. Den har en behagelig løpeflate på 140 x 46 cm, som gir deg god plass til å bevege deg fritt. Den har også en forbedret absorbering i underlaget, som reduserer støt og belastning på leddene dine. Tredemøllen er sammenleggbar, slik at du kan spare plass når den ikke er i bruk. Den har også transporthjul, slik at du enkelt kan flytte den rundt.

    T60 TFT har en kraftig motor på 1,25 HP/Peak 2,5HP, som gir deg en jevn og stabil ytelse. Du kan justere hastigheten fra 0,8 til 18 km/t, noe som gir deg mulighet til å variere intensiteten i treningen din. Tredemøllen har også håndpulssensorer, som lar deg overvåke pulsen din underveis. Du kan velge mellom 36 forhåndsinnstilte programmer, 6 brukerprogrammer, 1 test, 1 body fat, pulsprogram og 3 nedtellingsprogrammer. Disse programmene er designet for å utfordre deg og hjelpe deg med å nå dine mål.

    Skjerm og underholdning

    T60 TFT har en imponerende berøringsskjerm på 10’1 tommer, som gir deg tilgang til mange spennende funksjoner. Du kan se på web browser, forhåndsinnstilte løperuter, video files, musikk, radio eller USB interface. Du kan også bruke din egen spilleliste eller se dine beste serier mens du løper.

    En av de mest unike funksjonene til T60 TFT er “Running manager”. Dette er et program som fungerer som en personlig løpetrener, og tilpasser fart og program underveis i treningen din. Du kan legge inn dine egne programmer, og treneren vil følge deg hele tiden. Du kan se all informasjonen på skjermen, som tid, distanse, hastighet, kalorier, pace og skritt.

    Kjøp av tredemølle:

    Når du skal kjøpe en tredemølle, er det noen ting du bør tenke på før du bestemmer deg. Her er noen tips som kan hjelpe deg med å velge den rette tredemøllen for deg:

    • Behov: Tenk på hva du vil bruke tredemøllen til, hvor ofte du vil trene, hvilket nivå du er på, og hva slags mål du har. Dette vil påvirke hvilken type og størrelse tredemølle du trenger, samt hvilke funksjoner og innstillinger du bør se etter.

    • Plass: Tenk på hvor mye plass du har tilgjengelig hjemme, hvor du vil plassere tredemøllen, og om du vil flytte den rundt eller ikke. Dette vil påvirke hvilken form og vekt tredemøllen bør ha, samt om den bør være sammenleggbar eller ikke.

    • Budsjett: Tenk på hvor mye penger du vil bruke på tredemøllen, og hva du får igjen for dem. Dette vil påvirke hvilket merke og modell du bør velge, samt hvilke ekstra kostnader du bør regne med.

    • Frakt: Tenk på hvordan du vil få tredemøllen levert hjem til deg, hvor lang tid det vil ta, og hvor mye det vil koste. Dette vil påvirke hvilken leverandør du bør velge, samt om du bør bestille på nett eller i butikk.

    • Anmeldelser: Tenk på hva andre har sagt om tredemøllen du er interessert i, både eksperter og vanlige brukere. Dette vil gi deg et innblikk i hvordan tredemøllen fungerer i praksis, hva som er bra og dårlig med den, og om den lever opp til forventningene. Du kan lese anmeldelser på nett, i magasiner, eller spørre noen du kjenner som har en lignende tredemølle.

    Tredemølle: Ofte stilte spørsmål

    Her er noen av de vanligste spørsmålene folk har om tredemølle, og våre svar på dem:

    Hva koster en god tredemølle?

    Prisen på en god tredemølle varierer avhengig av merke, modell, kvalitet, funksjonalitet og størrelse. Generelt kan man si at en god tredemølle koster mellom 5 000 og 35 000 kr, men det finnes også billigere og dyrere alternativer. Det viktigste er å finne en tredemølle som passer til ditt behov, budsjett og plass.

    Er det bra å trene på tredemølle?

    Ja, det er bra å trene på tredemølle. Trening på tredemølle kan gi deg mange fordeler, som å forbedre din kondisjon, styrke, utholdenhet, balanse, koordinasjon og kaloriforbrenning.

    Trening på tredemølle kan også være bra for din mentale helse, da det kan redusere stress, øke humøret, forbedre søvnen og forebygge depresjon. Å trene på tredemølle kan også være bra for din fysiske helse, da det kan redusere risikoen for hjerte- og karsykdommer, diabetes, høyt blodtrykk, overvekt og beinskjørhet.

    Hvordan velge tredemølle?

    For å velge den rette tredemøllen for deg, bør du tenke på hva du vil bruke den til, hvor ofte du vil trene, hvilket nivå du er på, og hva slags mål du har. Du bør også tenke på hvor mye plass du har tilgjengelig hjemme, hvor du vil plassere tredemøllen, og om du vil flytte den rundt eller ikke.

    Det du bør også tenke på hvor mye penger du vil bruke på tredemøllen, og hva du får igjen for dem. Du bør også lese anmeldelser fra andre brukere og eksperter om tredemøllen du er interessert i. Til slutt bør du sammenligne ulike alternativer og velge den som best oppfyller dine kriterier.

    Hvorfor er tredemølle bra?

    Tredemølle er bra fordi det gir deg mulighet til å trene løping eller gange innendørs uansett vær og årstid. Det gir deg også mulighet til å justere hastighet, stigning og demping etter dine preferanser og mål.

    Dette gir deg også mulighet til å variere treningen din med ulike programmer og apper. Det gir deg også mulighet til å overvåke treningen din med ulike målere og sensorer. Det gir deg også mulighet til å underholde deg selv med musikk, lydbok eller video mens du trener.

    Hvor lenge bør man gå på tredemølle?

    Det kommer an på hva slags trening du vil ha, hvilket nivå du er på, og hva slags mål du har. Generelt kan man si at man bør gå på tredemølle i minst 20 minutter for å få en effektiv trening. Hvis du vil ha en mer intensiv trening, kan du øke hastigheten eller stigningen på tredemøllen.

    Hvis du vil ha en mer variert trening, kan du bytte mellom å gå og løpe, eller bruke ulike programmer eller apper. Om du vil ha en mer målrettet trening, kan du følge et treningsplan eller en personlig trener. Det viktigste er å finne en trening som passer til deg og din form.

    Hvor raskt går en tredemølle?

    Det kommer an på hvilken tredemølle du har, og hvordan du stiller inn hastigheten på den. De fleste tredemøller har en maksimal hastighet på mellom 12 og 22 km/t, men noen kan gå enda raskere.

    Juster hastigheten på tredemøllen ved å bruke knapper, håndtak eller berøringsskjerm. Du kan også bruke ulike programmer eller apper som automatisk endrer hastigheten på tredemøllen etter et bestemt mønster eller mål. Du bør velge en hastighet som passer til ditt nivå, formål og følelse. Ikke gå for fort eller for sakte, men finne en hastighet som utfordrer deg uten å overbelaste deg.

    Hvordan forbrenne mest fett på tredemølle?

    For å forbrenne mest fett på tredemølle, bør du kombinere høy intensitet med lav intensitet i intervaller. Dette vil øke din metabolisme, hjertefrekvens og oksygenopptak, og dermed forbrenne mer kalorier og fett både under og etter treningen.

    Du bør også variere stigningen på tredemøllen, da dette vil aktivere flere muskler og øke kaloriforbruket. Tren regelmessig, minst tre ganger i uken, og holde deg til en sunn og balansert kosthold som gir deg nok energi og næringsstoffer. Du bør også drikke nok vann før, under og etter treningen, da dette vil holde deg hydrert og forbedre din ytelse og restitusjon.

    Hvor lenge må man jogge for å se resultater?

    Det kommer an på hva slags resultater du vil se, og hvor mye du jogger. Generelt kan man si at man bør jogge i minst 30 minutter tre ganger i uken for å se en forbedring i kondisjonen, humøret, søvnen og helsen. Hvis du vil se en reduksjon i vekten, fettprosenten eller midjemålet, bør du jogge i minst 45 minutter fire ganger i uken, og kombinere det med styrketrening og et kaloriunderskudd.

    Hvis du vil se en økning i muskelmassen, styrken eller utholdenheten, bør du jogge i minst 60 minutter fem ganger i uken, og kombinere det med intervalltrening, bakkeløping og et proteinrikt kosthold. Uansett hva slags resultater du vil se, bør du være tålmodig, konsistent og realistisk med dine mål og fremgang.

    Kan man gå ned i vekt av å gå på tredemølle?

    Ja, man kan gå ned i vekt av å gå på tredemølle, hvis man gjør det riktig. For å gå ned i vekt, må man forbrenne flere kalorier enn man inntar, og dette kan man oppnå ved å gå på tredemølle regelmessig og kontrollere kostholdet sitt.

    Gåing på tredemølle er en god måte å forbrenne kalorier på, spesielt hvis man øker hastigheten eller stigningen på tredemøllen. Gåing på tredemølle er også bra for å styrke musklene i beina, ryggen og magen, noe som kan øke metabolismen og kaloriforbruket.

    Å gå på tredemølle er også bra for å redusere stress, forbedre humøret, forbedre søvnen og forebygge depresjon, noe som kan ha en positiv effekt på vekten. For å gå ned i vekt av å gå på tredemølle, bør man gå i minst 30 minutter tre ganger i uken, og kombinere det med et sunt og balansert kosthold som gir nok energi og næringsstoffer.

    Hvordan trene på tredemølle for å gå ned i vekt?

    For å trene på tredemølle for å gå ned i vekt, bør du følge noen enkle retningslinjer. Du bør du varme opp i minst 10 minutter før du starter treningen, da dette vil forberede kroppen din og forebygge skader. Velg en treningsform som passer til ditt nivå og mål, som for eksempel intervalltrening, bakkeløping, langkjøring eller gåing.

    Juster hastigheten og stigningen på tredemøllen etter dine preferanser og følelse, men samtidig utfordre deg selv uten å overanstrenge deg. Avslutt treningen med en rolig nedtrapping i minst 10 minutter, da dette vil hjelpe kroppen din med å restituere seg og forbrenne mer fett.

    Du bør trene på tredemølle minst tre ganger i uken, og variere treningen din med andre aktiviteter som styrketrening, sykling, svømming eller yoga. Du bør også spise et sunt og balansert kosthold som gir deg nok energi og næringsstoffer, men samtidig holder deg i et moderat kaloriunderskudd. Drikk nok vann før, under og etter treningen, da dette vil holde deg hydrert og forbedre din ytelse og restitusjon.

    Hvorfor varme opp på tredemølle?

    Det er viktig å varme opp på tredemølle fordi det gir deg mange fordeler, som å øke blodsirkulasjonen, løse opp musklene, smøre leddene, heve kroppstemperaturen, forbedre oksygentilførselen, redusere melkesyrenivået, forberede nervesystemet, øke motivasjonen og forebygge skader.

    En god oppvarming på tredemølle bør vare i minst 10 minutter, og bestå av en gradvis økning i hastighet og intensitet fra lett til moderat. Du bør også inkludere noen dynamiske tøyninger eller bevegelser som involverer hele kroppen, som for eksempel hælspark, knehevinger, sideveis steg eller armhevinger. Du bør unngå statiske tøyninger eller bevegelser som holder musklene i en fast posisjon, da dette kan redusere muskelkraften og øke risikoen for skader.