Hva koster personlig trener?

Hva koster personlig trener?

Prisen på en personlig trener kan variere mye, avhengig av hvor du bor, hva slags trener du velger, og hva slags tjenester du ønsker. Generelt sett kan du forvente at prisen for en personlig trener vil være høyere enn for gruppetrening eller selvstudium. Dette er fordi du får mer skreddersydd oppfølging og tilpasset treningsprogram.

Prisen på en personlig trener kan også variere avhengig av hvor ofte du ønsker å trene. Hvor lang tid du ønsker å trene hver gang. Og om du ønsker å trene alene eller sammen med andre. Generelt sett kan du forvente å betale mer for å trene oftere. Mange personlig trenere tilbyr også gunstige pakkepriser. Så om du for eksempel kjøper 50 timer vill du få en mye bedre pris enn om du bare kjøper en enkelttime.

Det kan også være forskjeller i pris avhengig av hvilken type trening du ønsker å gjøre. For eksempel kan prisen variere om man trenger noe spesefikt utstyr eller lokasjon for å utføre treningen. Prisen for idrettsspesifikk trening kan også være høyere enn for generell trening ettersom du trenger noen som spesialiserer seg innenfor det emnet.

Les også: HVA ER EN PERSONLIG TRENER?

For å ha en personlig trener på et treningssenter som Sats, EVO fitness eller Nr1Fitness koster det i gjennomsnitt 650-750kr timen.

Det kan være lurt å sammenligne priser og tilbud fra ulike personlige trenere og se om det finnes noen alternativer som kan passe bedre for deg, for eksempel gruppetrening eller online treningsprogrammer. Du kan også vurdere om det er mulig å få dekket noe av kostnadene gjennom forsikring eller andre støtteordninger.

Hva koster personlig trener time med meg?

Om du bestemmer deg for å ha meg som din personlig trener kan du være sikker på at du har en trener med god utdanning, mye erfaring og videreutdanning innenfor relevante fag. Jeg er videreutdannet som en kostholdsveileder og rehab trener.

Mine priser finner du på forsiden av Personlig-Trener.com

En tilrettelagt treningsplan som er nøye satt opp for å nå dine mål koster 750kr hos meg. Denne inkluderer en gratis oppfølging på melding over en 12 ukers periode og er tilpasset din hverdag og dine utfordringer.

Er du interessert i å ha en høyt kvalifisert personlig trener kan du sende meg en mail i dag for en gratis konsultasjon.